.


Malin och Johanna på krokodilsafari                                                              Jennifer och Stina på flodhästsafari

Hel gänget ute på Chamosjön                                                                           Gennet antecknar inne på kliniken, här ser ni ungdomsgården.

Krokodil!                                                                                      Man på stockknot som inte är särskilt rädd för varken krokodiler eller flodhästar

Utsikt över Addis Ababa från höjden Entoto                                                             Alla utanför kliniken i Chencha tillsammans med projektledaren

Söööta ungar :)                                                                                   Påbörjade resan med en trasig kylare, men sedan gick allt på räls...nästan..

Johanna och Jennifer hänger gött i Toyotan som tog oss runt.                                 Här njuter de av avokado-konstig-röd-frukt-papaya juice, fint!

Chencha och flicka i solen                                                                                       På väg till kliniken, off road, så är de flesta vägarna i Etiopien.


Kliniken huserar(kommer husera) i detta stabila hus finansierar av Läkarmissionen.                 Här blir Stina av med sitt löshår hon bärt runt på!

Hopp vid Kung Fasiledas slott i Gonder                                                              Kung Fasiledas slott

Lotta planerar för morgondagen och har det rätt så gött!                                    Sjuuukt mycket Babianer, red at heart and vegitarians.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0